retourbeleid

Retourbeleid

Als je besluit om binnen 14 dagen een gekocht product bij VanEckie te retourneren, helpen wij je graag.

Download retourformulier

Je kunt je gekochte artikelen retourneren voor een terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode of ruilen voor een ander product.

Hieronder vindt je de voorwaarde waaraan moet worden voldaan bij het retourneren van uw bestelling :

  • Als je een bestelling wilt retourneren wordt verwacht dat je binnen 14 dagen na bestelling het retourformulier invult en het pakket opstuurt naar het adres van VanEckie.

  • De kosten die worden gemaakt bij het retourneren van artikelen worden niet door VanEckie vergoed. Het is de verantwoordelijkheid van de klant dat de bestelling in de juiste conditie bij het magazijn van VanEckie wordt bezorgd.

  • De geretourneerde artikelen dienen verzonden te worden in de originele verpakking met alle bijgeleverde toebehorende. Geretourneerde artikelen die tekenen van gebruik, beschadiging of slijtage bevatten of niet overeenkomen komen met het door ons geleverde product worden niet door ons in behandeling genomen. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 14 dagen na levering aan de ondernemer, voor de retourzending, schriftelijk te worden gemeld. Hiervoor is de ondernemer via e-mail of het contact formulier via de website bereikbaar. Terugzendingen van onaangekondigde gebreken producten kunnen niet door de ondernemer in behandeling worden genomen. 

  • Voordat Vaneckie zijn producten naar de consument verzend, worden deze goed gecontroleerd op de conditie, maat en echtheid. Komt het product wat je hebt ontvangen niet overeen met wat je besteld hebt, dien je direct contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@vaneckie.com .

  • Als je retourartikel door een genoemde reden niet door ons wordt geaccepteerd dan wordt je hier binnen 3 werkdagen over geïnformeerd via mail door onze klantenservice. Het geretourneerde artikel wordt dan op je eigen kosten terug gestuurd.

  • Artikelen die op aanvraag besteld worden kunnen niet bij ons worden geretourneerd. De reden hiervan is dat wij deze niet standaard in onze voorraad hebben en daarom ook niet aanbieden op de website. Voordat wij je de aangevraagde schoenen sturen worden ze natuurlijk wel door ons gecontroleerd op echtheid, conditie en maat.

Heb je vragen of opmerkingen over ons retourbeleid, stuur dan een mail naar info@vaneckie.com.